PERFECT FIT HARNASSEN

Vanuit mijn ervaring met angstige en agressieve honden heb ik geleerd dat een harnas de hond iets rustiger maakt dan een gewone halsband. Een wurglijn, slipketting, e-collar gaan de situatie altijd DRASTISCH verergeren!

Bij de keuze van een harnas zoek ik altijd naar een type dat veilig is, comfortabel aanvoelt bij de hond en zeer belangrijk, een harnas dat geen extra angst gaat oproepen bij het aantrekken of dragen.

Hier maakt de Perfect Fit zeker het verschil! Er moet op geen enkel moment een stuk over de hond zijn hoofd getrokken worden waardoor het op een rustige wijze kan aangedaan worden. Ook de vorm en de gebruikte stof geven de hond een aangenaam gevoel.

Ik ben ervan overtuigd dat de Perfect Fit een bijdrage levert om een onzekere hond mee te ondersteunen tijdens de wandeling.

Wel wil ik nog benadrukken dat de dit harnas geen hulpmiddel is om de hond te laten stoppen met trekken aan de leiband! Bedoeling is dat het rustig wandelen aan de leiband aangeleerd wordt. Het geven van correcties die pijn doen of angst oproepen mogen hier nooit voor gebruikt worden. Ik bedoel maar, hard trekken en correcties geven aan je hond zal hem niet leren naast je te lopen op een prettige manier.

Perfect Fit is het sublieme harnas om te wandelen met je hond!

In Vlaanderen hebben we meer dan 100 verkooppunten. Dit zijn dierenartsen, fysiotherapeuten, osteopaten en gedragsdeskundigen.  Deze professionals zijn door ons opgeleid om een harnas perfect aan de hond aan te passen.