Arhomani

Aromatherapie wordt dikwijls toegepast als onderdeel van de natuurgeneeskunde. Men kan deze therapie ook toepassen bij dieren. De geuren zijn dusdanig samengesteld dat ze een dier (of de mens) ondersteuning bieden bij bepaalde emoties.

Waarom Arhomani?

Alle formules zijn ontwikkeld door een dierenarts gespecialiseerd in gedragsdiergeneeskunde.

Arhomani’s 100% natuurlijke etherische oliën zijn E.O.B.B.D. (Essential Oil Botanically and Biochemically Defined) gegarandeerd en zonder pesticiden. De etherische oliën zijn in speciale flesjes verpakt om ze optimaal te bewaren zodat ze hun kracht behouden.

Wist u dat de etherische oliën ook voor dieren werken?

Het effect op dieren is zelfs groter. Dieren zijn gevoeliger voor geuren dan mensen. Bovendien versterken etherische oliën de relatie tussen mens en dier.

De naam Arhomani verwijst naar de Latijnse naamwoorden aroma, homo en animal. Arhomani staat er inderdaad voor om de band tussen mens en dier te creëren via geuren.

Arhomani ondersteunt wetenschappelijke projecten in dierengedrag en in aromatherapie. Het is onze visie en missie is om het welzijn van dieren te verbeteren via aromatherapie. De band tussen dierenwelzijn en aromatherapie werd reeds wetenschappelijk aangetoond.

Arhomani wenst deze kennis verder uit te breiden. Dankzij de samenwerking van een team wetenschappelijke onderzoekers en specialisten in dierengedrag, bestudeert Arhomani de verschillende toepassingsvelden en de efficiëntie van de produkten

Vandaag zijn we op weg om deze visie te realiseren…

Onze producten

SELF CONFIDENCE

Aanbevolen voor periodes van grote veranderingen in het leven van uw dier (tijdens de socialisatieperiode, puberteit of ouderdom) en bij bruuske veranderingen (een verhuis, verandering in huishouden, de komst van een kind of een ander dier…).

TRANSFORM

Aanbevolen om fobieën, schokken, trauma’s of een moeilijk verleden van een dier aan te pakken. Transform zal ook nuttig zijn voor dieren die verlatingsangst vertonen of dieren die in het asiel verblijven.

CALM DOWN

Aanbevolen voor meer agressieve dieren om hun boosheid te verminderen en hun temperament te bedaren.

OPENESS

Arhomani beveelt deze synergie aan tegen het verdriet van een dier na het verlies van een metgezel of hun baasje. Deze synergie kan ook de baasjes helpen bij het verlies van hun lievelingsdier.

CONNECTIVE COMMUNICATION

Aanbevolen om de communicatie tussen baas en dier te verbeteren.

CONCENTRATION

Aanbevolen voor dieren tijdens hun werk of tijdens een competitie. Deze synergie verhoogt hun concentratievermogen en hun prestatie.

SELF BALANCE

Arhomani beveelt deze synergie aan voor dieren die een overmatig repetitief gedrag vertonen.

HARMONY

Dit algemene anti-stress middel is nuttig voor zenuwachtige, angstige of gedeprimeerde dieren. Arhomani raadt deze synergie ook aan voor een aangename omgeving te creëren.

ARHOMANY

Dieren en hun baasjes die samen willen ontspannen, zullen ontzettend van deze synergie houden.