Beloning en snoepjes

AdultAdult

Voor de hond is een beloning pas een beloning wanneer hij het als beloning ervaart. Een beloning moet een bepaalde waarde hebben. Deze waarde moet hoog genoeg zijn zodat het beloonde gedrag zich meer gaat voordoen. Als je een beloning geeft met een te lage waarde ga je het gedrag niet verder kunnen aanmoedigen.

Ik geef een voorbeeldje uit de “mensenwereld”.

Er vraagt iemand of je een dagje mee kunt gaan klussen. Op het einde van de dag krijg je als beloning een appel. Als diezelfde persoon je nog eens vraagt mee te gaan helpen ga je niet doen. Als je echter die eerste avond een paar honderd euro zou gekregen hebben ga je met plezier nog een dagje mee werken. Je gaat misschien spontaan aanbieden nog eens mee te helpen. Zulke waardebepaling van de beloning gaat een dier onbewust ook maken bij het ontwikkelen van gedrag.

Een beloning moet dus waardevol zijn maar mag geen caloriebom zijn! Ook moet je er rekening mee houden dat vele koekjes vol met bewaarmiddelen, toegevoegde geuren, smaak-en kleurstoffen zitten. Daarbij bevatten ze dikwijls veel zout en suikers. Het maag-darmstelsel van puppies is meestal nog in volle ontwikkeling. Het is dan ook van cruciaal belang dat je deze hondjes niet gaat volproppen met zaken die belastend zijn voor voor de maag en de darmen. Puppies krampen en diarree bezorgen moet je vermijden!

Om de gezondheid van de honden met de beloningen mee te kunnen ondersteunen hebben we besloten een samenwerking op te starten met Feelwells. We zijn overtuigd van de kwaliteit van hun producten. De vele honden die we deze snoepjes hebben aangeboden zijn er dol op!

Grootste troef van Feelwells is dat er geen chemische bewaarmiddelen, noch chemische geur-of smaakstoffen worden toegevoegd. Alle variëteiten zijn ook tarwe en tarwegluten vrij.

Voor puppies in het algemeen en voor volwassen honden met gevoelige maag/darmen zijn er de hypo-allergene snoepjes die PROBIOTICA bevatten. Hiermee wordt de vertering extra ondersteund en hou je het gezond.

Andere soorten in het gamma zijn GRAINFREE, CHEESY en LIVER. Neem hier een kijkje voor meer informatie of om de snoepjes te bestellen.

Bestel nu!
cheesy liver grain-free